i am free to Post to share and to do everything which not break the rules of law -advocates & solicitors-

20120610

List barang Baby :)

tinggal lebih kurang 11 minggu untuk menyambut baby kecil ini ke dunia.. takot n nerves jugak..maklum lah x pernah beranak..ekekeke..

dalam keadaan macam ni, kelengkapan bayi perlulah disediakan..nseb baik mak pun baru bersalin, so, ade lah jugak baju baby yang mane adik x muat boleh disarung kepada anak aku nanti..huhu

mula-mula ingat nak buat list sendiri, pastu mcam malas pulak..google punyer google jumpe lah list yang cute miut..comel sungguh..

list yang mcam ni :)


comel kan?

Glitter text generator

No comments:

:)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers